Perustottelevaisuuden ylläpitoharjoitukset alkavat 1.10.

Torstaina 1.10.2015 klo 18- alkavat perustottelevaisuuden ylläpitoharjoitukset Pohjanmaan Seropien jäsenille. Harjoitukset pidetään Koivulahden kaukalolla, joka on kenttämme tällä hetkellä. Harjoituksissa pyritään siihen, että olisi joka kerta koulutusohjaaja paikalla, mutta silloin tällöin voi olla omatoimiset harjoitukset.

1.10. harjoitukset ohjaa Johanna Lähteinen. Seuraavana torstaina 8.10. ohjaa Fanni Haikonen.

Vain jäsenille! Kertamaksu 2,5 €/krt joka maksetaan yhdistyksen tilille FI56 1528 3500 3093 93. Voi maksaa kerralla esim. koko lokakuun harjoitukset.

Marraskuusta alkaen harjoitukset siirtyvät Vaskiluotoon VSPH:n halliin. Tällöin kertamaksun hinta 4 €/krt. Harkkapäivä pyritään pitämään torstaissa, mikäli halliaika järjestyy.

Perustottelevaisuusharjoituksissa harjoitellaan koirakon toivomia harjoituksia, eli jokainen miettii etukäteen asioita, joihin toivoo apua tai joita haluaa vahvistaa. Myös kilpatokon liikkeitä on mahdollista harjoitella.

Tervetuloa! Lisätiedot heino.tanja@gmail.com tai voi kysyä suoraan kouluttajilta Johanna Lähteinen tai Fanni Haikonen. Yhdistyksen Facebook-sivuilta näkee tiedon, milloin on ohjatut harjoitukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti